Highslide for Wordpress Plugin

Acasă

Muguri de sperață în s.ZgurițaMuguri de sperață în s.Zgurița

La 1 aprilie AO Filocalia a mers la nordul țării, în satul Zgurița, r. Drochia. Am avut parte de o zi caldă și însorită. Mai multe familii și bătrani solitari au primit produse igienice, produse alimentare, haine, jucării și dulciuri pentru copii. Le mulțumim Galinei și lui Igor Mija pentru donația de produse alimentare! Vă îndemnăm pe toți să vă alăturați campaniei noastre sociale! Împreună putem ajuta mai muți oameni nevoiași. … »

Mărțișoare, banane, soare și zâmbeteMărțișoare, banane, soare și zâmbete

La 02 martie, AO Filocalia a decis să meargă la copiii din școala internat din Cărpineni pentru o activitate interesantă. Copiii, împreună cu voluntarii urmau să facă mărțișoare, cu care mai apoi să meargă cu noi la bătrânii solitari din sat pentru a le printe în piept un mărțișor și a le aduce în dar un pachet cu produse alimentare proaspete. În autocarul oferit de Instituție o cutie de banane a fost consumată cât ai zice ”mărțișor”. Dar copiii au suflet mare și au lăsat câte 2 banane pentru fiecare bătrân. Surpriza a fost să primim în dar de la bătrâni daruri cu… »

Mărțișoarele aduc primăvara chiar de e zapadăMărțișoarele aduc primăvara chiar de e zapadă

La 23 februarie iarna a decis că vrea să se mai rețină pe meleagul Moldovei.  De dimineață un strat de zăpadă a acoperit dealurile, satele și orașele țării. Dar deoarece AO Filocalia a promis bătrânilor din Azilul din Șoldănești că va veni cu daruri și master-class-uri anume astăzi, am dorit să ne ținem de cuvânt. 25 de suflete blajine ne-au întâmpinat curioși. Echipa Filocalia (Corina, Cristina și Sebastian) a venit de această dată cu un master-class de mărșițoare, cu daruri dulci, fructe, obiecte de igienă și haine de primăvară pentru tinerii în etate. De ce tinerii?… »

Lansarea campaniei caritabile „MUGURI DE SPERANȚĂ”Lansarea campaniei caritabile „MUGURI DE SPERANȚĂ”

Orice sfarșit de iarnă mai înseamna și un început de mult-așteptata primăvară. În acest debut de sezon al reînvierii naturii AO ”Filocalia” și-a propus să lanseze la 20 februarie campania caritabilă „MUGURI DE SPERANȚĂ”. Beneficiarii campaniei date sunt 60 de persoane în etate (bătrâni solitari, bătrâni țintuiți la pat și împovărați de lipsuri materiale); 35 de familii social vulnerabile și 350 de copii din: Chișinău Cărpineni, Hâncești Costești, Ialoveni Șoldănești Zgurița, Drochia Coșnița, Dubăsari Drăgușeni, Strășeni Congaz,… »

[→YD Recent Posts Widget]

Print Friendly Get a PDF version of this webpage

 

Ultimele Noutăţi