Highslide for Wordpress Plugin

Acasă

,,FII SOLIDAR CU MOȘ CRĂCIUN!” EDIŢIA A IX-A,,FII SOLIDAR CU MOȘ CRĂCIUN!” EDIŢIA A IX-A

„Cel mai mic act de bunătate valorează mai mult decât cele mai grandioase intenții”   (Oscar Wilde) Sărbătorile de iarnă sunt cele care aduc bucurie tuturor, este timpul darurilor, al frumoaselor amintiri despre copilărie şi a speranţelor de mâine. Este sărbătoarea când ne deschidem inima, iată de ce Asociaţia ”FILOCALIA” vine cu dorinţa de a face mai fericiţi, mai impliniţi, cât mai mulți oameni trişti şi singuratici şi vă invită să vă alăturaţi nouă, ca împreună să le dăruim un Crăciun mai luminos. Anul acesta suntem la a IX-a ediţie a frumoasei Campanii… »

Lansare de proiectLansare de proiect

În noiembrie 2019, AO ”Filocalia” a lansat un nou proiect ambițios, de data aceasta cu accent pe educația nonformală. Proiectul “Educația nonformală incluzivă – cheia succesului pentru un viitor și oportunități mai bune pentru copiii în situații de risc din zonele rurale ale Republicii Moldova” este un proiect-pilot care, în funcție de succes, urmează să fie implementat și în alte localități ale țării. Scopul proiectului decurge din denumire și obiectivele sunt multiple: -        de a implica tinerii în activități artistice și culturale (vizite la muzee, teatre;… »

Zile senine în satul CosteștiZile senine în satul Costești

La data de 19 mai, AO Filocalia în parteneriat cu Biserica ”Sf. Nicolae” din Costești, Ialoveni a pregătit donații pentru 6 bătrâni solitari și 4 familii cu mulți copii din localitate. Voluntari mai cu experiență și cei noi veniți în echipă au mers împreună acasă la beneficiarii Filocaliei. Această vizită a fost și una educativă: voluntarii veterani ai Filocaliei au arătat prin propriul exemplu că atunci când treci pragul unor familii nevoiașe, sau a unor bătrâni singuratici, nu este suficient doar să le dai darurile aduse. Uneori este mult mai importantă prezența sufletească… »

Totalurile campaniei caritabile „MUGURI DE SPERANȚĂ”Totalurile campaniei caritabile „MUGURI DE SPERANȚĂ”

Încă o primăvară, încă o campanie socială încheiată cu succes. Din 20 februarie pana la data de 30 aprilie AO Filocalia a desfășurat campania  caritabilă „MUGURI DE SPERANȚĂ”. Beneficiarii campaniei date au fost peste 60 de persoane în etate (bătrâni solitari, bătrâni țintuiți la pat și împovărați de lipsuri materiale); 35 de familii social vulnerabile și 380 de copii din: Chișinău Cărpineni, Hâncești Costești, Ialoveni Șoldănești Zgurița, Drochia Coșnița, Dubăsari Drăgușeni, Strășeni Goian Hârbovăț, Călărași În cadrul campaniei de… »

[→YD Recent Posts Widget]

Print Friendly Get a PDF version of this webpage

 

Ultimele Noutăţi