Highslide for Wordpress Plugin

Acasă

O acțiune cu și pentru copiiO acțiune cu și pentru copii

Anul acesta suntem la a IX-a ediție a Campaniei FII SOLIDAR CU MOŞ CRĂCIUN!, inițiată la 20 noiembrie 2019 și care va dura până la 7 ianuarie 2020. Campania are ca scop să sprijine persoanele cu nevoi materiale sau sociale speciale prin participarea copiilor la acțiuni de caritate, prin implicarea individuală și promovarea voluntariatului ca formă de activism civic. La data de 7 decembrie a fost desfășurată acțiunea „Dar din dar”, în cadrul căreia un copil poate aduce în dar obiecte, jucării, dulciuri, fructe unui copil cu mai puține oportunități, promovând sloganul: „Tu… »

,,FII SOLIDAR CU MOȘ CRĂCIUN!” EDIŢIA A IX-A,,FII SOLIDAR CU MOȘ CRĂCIUN!” EDIŢIA A IX-A

„Cel mai mic act de bunătate valorează mai mult decât cele mai grandioase intenții”   (Oscar Wilde) Sărbătorile de iarnă sunt cele care aduc bucurie tuturor, este timpul darurilor, al frumoaselor amintiri despre copilărie şi a speranţelor de mâine. Este sărbătoarea când ne deschidem inima, iată de ce Asociaţia ”FILOCALIA” vine cu dorinţa de a face mai fericiţi, mai impliniţi, cât mai mulți oameni trişti şi singuratici şi vă invită să vă alăturaţi nouă, ca împreună să le dăruim un Crăciun mai luminos. Anul acesta suntem la a IX-a ediţie a frumoasei Campanii… »

Lansare de proiectLansare de proiect

În noiembrie 2019, AO ”Filocalia” a lansat un nou proiect ambițios, de data aceasta cu accent pe educația nonformală. Proiectul “Educația nonformală incluzivă – cheia succesului pentru un viitor și oportunități mai bune pentru copiii în situații de risc din zonele rurale ale Republicii Moldova” este un proiect-pilot care, în funcție de succes, urmează să fie implementat și în alte localități ale țării. Scopul proiectului decurge din denumire și obiectivele sunt multiple: -        de a implica tinerii în activități artistice și culturale (vizite la muzee, teatre;… »

Zile senine în satul CosteștiZile senine în satul Costești

La data de 19 mai, AO Filocalia în parteneriat cu Biserica ”Sf. Nicolae” din Costești, Ialoveni a pregătit donații pentru 6 bătrâni solitari și 4 familii cu mulți copii din localitate. Voluntari mai cu experiență și cei noi veniți în echipă au mers împreună acasă la beneficiarii Filocaliei. Această vizită a fost și una educativă: voluntarii veterani ai Filocaliei au arătat prin propriul exemplu că atunci când treci pragul unor familii nevoiașe, sau a unor bătrâni singuratici, nu este suficient doar să le dai darurile aduse. Uneori este mult mai importantă prezența sufletească… »

[→YD Recent Posts Widget]

Print Friendly Get a PDF version of this webpage

 

Ultimele Noutăţi