Highslide for Wordpress Plugin

Acasă

Doua zile cu emotii la Cărpineni, LăpușnaDoua zile cu emotii la Cărpineni, Lăpușna

Pentru că Filocalia are mai mulți voluntari activi, am reușit să mergem la două destinații într-o singură zi! Astfel, la 14 decembrie am mai petrecut o zi plină de activități cu copiii din școala-internat din Cărpineni. Ne-am jucat, am desenat, am decupat, am creat, am visat impreună și am explicat copiilor ce este voluntariatul. Pe langă toate, copiii au făcut felicitari pe care a doua zi au mers cu noi să le ofere în dar batrânilor solitari din localitate. Ne-au insoțit și la familiile cu mulți copii incărcați cu daruri, fructe, dulciuri și produse alimentare. Mulțumim… »

Primii fulgușori caritabiliPrimii fulgușori caritabili

La data de 23 noiembrie a fost inițiat Campania caritabilă ”Fii solidar cu Moș Crăciun”. Sâmbătă, 24 noiembrie, am vizitat primii beneficiari din s. Drăgușeni, r. Strășeni. Acest lucru a fost posibil datorită ajutorului financiar acordat în avans de către concetățenii noștri din diaspora - parohia Sf. Nicolae din orașul Cascais, Portugalia. Mulțumiri mari Părintelui Petru Pruteanu pentru implicare activă. Din această donație am putut să bucurăm 10 persoane în etate și 42 de copilași di 12 familii nevoiașe. Au fost binevenite și darurile trimise din Elveția. Mulțumim… »

Campania „FII SOLIDAR CU MOȘ CRĂCIUN”, ediția a VIII-aCampania „FII SOLIDAR CU MOȘ CRĂCIUN”, ediția a VIII-a

Campania ,,Fii Solidar cu Moș Crăciun!'', ediţia a VIII-a „Avem nevoie de fericirea tuturor pentru a putea fi fericiţi”  (Andre Malraux)   Vin sărbătorile de iarnă şi este momentul potrivit să fim alături de cei mai trişti ca noi! Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, este timpul darurilor, al copilăriei revenite şi a speranţelor împlinite. Este sărbătoarea inimii deschise: trebuie să deschidem uşile celor aflaţi în nevoie şi să-i ajutăm să uite de durerile lor, iată de ce Asociaţia „FILOCALIA” vine cu inițiativa de a face mai fericiţi, mai impliniţi cât… »

O perspectivă de viitorO perspectivă de viitor

În anul 2017 AO ”Filocalia” a celebrat 11 ani de activitate. Anul acesta – 2018 - am decis să facem o evaluare generală a activităților organizației, dar și lecții învățate pentru a identifica perspective de viitor. În acest proces am fost ajutați de către 2 tineri studenți în Belgia care au decis sa ia exemplul Filocaliei pentru proiectul legat de organizații caritabile pe care îl fac în cadrul Masteratului lor. Damian Gallucci și Alexandra Orlova au efectuat o vizită de 10 zile în Republica Moldova pentru a se familiariza îndeaproape cu activitățile, rezultatele, succesele… »

[→YD Recent Posts Widget]

Print Friendly Get a PDF version of this webpage

 

Ultimele Noutăţi