Highslide for Wordpress Plugin

Archive for ianuarie, 2015

10881234_708016995984403_26221375_n

Totalurile Campaniei “Fii solidar cu Moş Crăciun”, ediţia a IV-a

Sărbătorile de iarnă au, printre altele, și menirea de a face oamenii mai fericiţi, dar şi mai receptivi la nevoile altora. La fel ca și în anii precedenți, AO „Filocalia” , pornind de la ideea că de sărbători fiecare ființă are dreptul să fie fericită, a inițiat Campania caritabilă „Fii solidar cu Moş Crăciun”,  în speranţa de a bucura şi de această dată cât mai multe persoane nevoiașe.

01

Un spectacol deosebit pentru beneficiarii Centrului ”Sf. Filaret cel Milostiv” din s. Costești, r. Ialoveni

Benefiiarii Centrului ”Sf. Filaret cel Milostiv”’ din s. Costești (Ialoveni) au vizionat o frumoasă piesă de teatru în preajma sărbătorilor de iarnă. Copiii au rămas foarte impresionați de povestea ”Frumoasa adormită” după Charles Pierrot. Ei au trăit sentimente puternice alături de personajele acestui minunat basm.

961438_702844789834957_843942676_n

Activități deosebite în cadrul Campaniei ”FII SOLIDAR CU MOȘ CRĂCIUN”, ediția a IV-a

Cel mai bun cadou de sărbatori pentru fiecare fiinţă este reuniunea unei familii fericite. Însă mulţi copii şi bătrâni nu au parte de această bucurie. Iar dacă întreaga familie este prezentă, uneori sărbătoarea este umbrită de sărăcie, frig şi tristeţe. În aceste împrejurări, echipa AO ”Filocalia” a încercat de sărbători să aducă o rază de speranţă şi să încălzească sufletele copiilor şi bătrânilor împovărați de nevoi.

1 ЯНВАРЬ

Un an al încrederii

La început de 2015 ne amintim cu drag de realizările noastre din anul 2014. Cu siguranță una dintre cele mai importante a fost implementarea în parteneriat cu AO “Надежда и будущее” a proiectului ″Încredere prin educație!″. Acest fapt a fost posibil  cu asistenta Programului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană, co-finanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, care îşi propune să contribuie la promovarea încrederii între ambele maluri ale Nistrului.