Print Friendly Get a PDF version of this webpage


Dacă eşti tânăr, ai multă energie şi ai o inimă mare, Asociaţia Obştească „Filocalia” te cheamă în echipa sa de VOLUNTARI!
Oricine poate să devină voluntar şi să aducă o contribuţie, cât de mică, la lumea care ne înconjoară. Important este doar să iţi doreşti acest lucru!
ONG „Filocalia este o organizaţie de caritate care în anul 2012 a câştigat, în cadrul Festivalului anual al voluntarilor, titlul de CEL MAI REUŞIT PROIECT CU IMPLICAREA VOLUNTARILOR DIN 2012. În acest context, iniţiem o nouă recrutare de voluntari, pentru a-i implica în proiectele asociaţiei. Pentru detalii despre scopul, obiectivele, activităţile şi beneficiarii noştri vă invităm să faceţi cunoştinţă cu pagina noastră de internet: www.filocalia.md .
Cu toţii avem cel puţin un lucru la care ne pricepem suficient de bine; aşadar, cu toţii avem cel puţin o abilitate, pricepere sau un talent pe care să îl putem pune în folosul unei persoane care are nevoie de ajutor, sau oraşului în care trăim sau în folosul comunităţii in general. Totul este să ne dorim acest lucru! “Filocalia” este acea organizaţie care oferă oportunitatea potrivită de a face acest lucru, având o experienţă de lucru de mai bine de 6 ani.
Solicitările însoţite de o scrisoare de motivaţie pot fi expediate pe adresa de mail a organizaţiei: info@filocalia.md . Doritorii de a deveni voluntari în cadrul AO „Filocalia” for completa ulterior un chestionar în baza căruia se va face selecţia candidaţilor.