Print Friendly Get a PDF version of this webpage

La 27 februarie, în ultimele zile ale iernii, AO ”Filocalia” a participat la un eveniment deosebit. Fiind invitați de noii noștri parteneri și prieteni – ”Centrul de susținere în business pentru nevăzători” (www.csbn.md) – am încercat să arătăm primăvara văzută de copiii cu nevoi speciale.

În cadrul evenimentului, în incinta magazinului „Nou din Nou” ( www.noudinnou.md ) a fost inițiată acțiunea de promovare a talentului copiilor cu cerinţe speciale „Vezi primăvara mea!”.

Acţiunea vine ca prim pas de creare a unei platforme unice de promovare şi comercializare a obiectelor realizate de către copiii cu dizabilităţi. Cu o zi înainte de lansare, copiii de la Centrul social ”Agapis”, patronat de AO ”Filocalia”, au pictat în toate culorile curcubeului geamurile magazinului, creând o atmosferă primăvăratică de basm.

În cadrul primei zile de lansare (27 februarie), au fost organizate două ateliere – de desen şi de lucrări hand made –, unde toţi doritorii au avut ocazia să creeze împreună cu cei mai speciali copii de la școala auxiliară, internat nr. 5, propria felicitare sau propriul desen pe tema primăverii.

Timp de 12 zile (27 februarie – 10 martie), în incinta magazinului vor fi expuse spre vânzare obiecte realizate manual de către copiii cu dizabilități, cu tematica sărbătorilor de primăvară: felicitări, mărţişoare, tablouri, goblenuri şi alte obiecte ce pot servi drept cadou inedit pentru cei dragi.

Ne bucurăm nespus de oportunitatea acestei colaborări și vă îndemnăm să vizitați magazinul în perioada 28.02 – 10.03.2013, pe adresa: Chișinău, bd. Moscova 11/8, în incinta magazinului social ”Nou din nou”, între orele 11.00–17.00.