Print Friendly Get a PDF version of this webpage

Coloniţa este o comună din municipiul Chişinău, aflată la o distanţă de doar 8 km de capitală. Dar şi aici sunt bătrâni nevoiaşi care au nevoie de susţinere morală şi financiară pe care AO „Filocalia” o acordă cu mare drag.
Pe 5 aprilie am mers împreună cu voluntari locali, dar şi cei internaţionali în vizită la bunicii din Coloniţa cu haine şi cu produse alimentare, dar şi cu o vorbă bună. Unii dintre ei erau ţintuiţi la pat de mai mulţi ani, alţii erau singuratici, alţii gârboviţi de povara şi greutatea anilor, dar totuşi i-am găsit muncind în grădină, pregătindu-se de primăvară.
Una dintre bătrânele din lista noastră a decedat recent şi am decis coletul alimentar destinat ei să-l donăm unei familii nevoiaşe cu 5 copii. Important pentru noi este să fim de folos, indiferent pe cine ajutăm. „Omul fără bunătate este ca un izvor fără apă”.
Mulţumim Anei Meriacre din s. Costeşti, r. Ialoveni care a facilitat comunicarea dintre AO “Filocalia” şi doamna Ana Vozian originară din Coloniţa, stabilită în Italia, pentru donaţiile de haine pentru bătrânii nevoiaşi din cadrul campaniei „Ajută un bunic să zâmbească”.