Print Friendly Get a PDF version of this webpage

La 28-29 august, echipa AO ”Filocalia” a mers cu rechizite la elevii din familii social vulnerabile, dar și cu dulciuri, colete cu produse igienice și produse alimentare la micuții din familii cu mulți copii din localitățile selectate.
În pofida faptului că am avut parte de o zi cu ploi torențiale, am mers în câteva localități: satul Coșnița, la liceul din localitate, în r. Călărași, satele Bahmut și Sipoteni, și la vechii noștri prieteni – beneficiarii din s. Grozești, r. Nisporeni. În toate localitățile copiii erau în așteptare, știind că urmează să le aducem rucsacuri cu rechizite și tot ce este necesar pentru un nou an școlar. Pentru cei care aveau acasă frați și surori mai mici, am adus diverse dulciuri, cărți, hăinuțe și jucării colectate din donațiile adunate la sediul organizației. I-am avut alături, ca de obicei, pe voluntarii noștri dragi, care au fost impresionați de aceste întâlniri frumoase și cărora le mulțumim pentru ajutorul și timpul acordat unei cauze nobile.
Mulțumim Companiei ”Horneț MIG”, care a donat ciocolate și a făcut ca vizita noastră să aducă mai multă bucurie și zâmbete pe fețile copiilor.