Print Friendly Get a PDF version of this webpage

Totuşi există mulţi oameni cu inima mare. Aceasta este concluzia AO „Filocalia” după 3 săptămâni de campanie de Crăciun. Mai multă lume ni s-a alăturat, fiecare cu ajutorul pe care îl poate oferi. Astfel astăzi, 12 decembrie, venim cu mulţumiri mari tuturor voluntarilor care participă activ la organizarea evenimentelor din cadrul campaniei, a vizitelor la beneficiari şi la pregătirea lucrărilor pentru Târgul caritabil ce va fi organizat din 21 până la 29 decembrie la centrul expoziţional Moldexpo. De asemenea mulţumim mult celor care au contribuit prin ajutor financiar sau cu donaţii de orice fel la campania în derulare:

Corneliu Calancea, Constantin Cheianu, Gerhard Mann, Natalia Luca, Andrei Luca, Ana Cucovici, Doina Gogu, Alina Maria Lungu, Larisa Smolenschi, Dumitru Teterea, Nicoleta Pavaluc, Valeria Mironov. Mulţumim companiei ART Atribut, un partener de încredere al AO „Filocalia”, care, ca de obicei a donat rechizite pentru copiii social vulnerabili. Şi nu în ultimul rând mulţumim unui om de bună credinţă care a decis să-şi păstreze anonimatul, aducând la sediul organizaţiei noastre 300 kg de crupe pentru persoanele în etate din lista noastră de beneficiari.

Acum ne rămâne doar să vă îndemnăm şi pe alţi doritori de a contribui să ni se alăture şi împreună să ajutăm mai multe persoane nevoiaşe să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă. Iar pe dragii noştri voluntari îi aşteptăm în oficiu că să împărţim pe pachete, per familii, toate donaţiile adunate.

VĂ MULŢUMIM!