Print Friendly Get a PDF version of this webpage


Pe data de 17 august “AO Filocalia” a organizat un eveniment de divertisment în parcul Ștefan cel Mare, în cadrul campaniei “Ajută clopoțelul să sune pentru fiecare copil“, in cooperare cu Biroul pentru Relații cu Diaspora (BDR) Evenimentul a avut ca scop colectarea donațiilor monetare și rechizitelor școlare pentru 250 de copii nevoiași din Moldova. În pofida timpului ploios, cu ajutorul voluntarilor noștri și oamenilor cu suflet mare am reușit să colectăm fonduri și rechizite școlare care vor ajuta micii noștri beneficiari să meargă la școală.

Cei prezenți la eveniment au avut parte de un program variat de muzică, dans, artă și alte surprize pentru cei mari și mici. Copii care au participat la eveniment, au primit o placere deosebită – au fost pictați pe față, li s-a facut portetul și au putut să se joace și să facă poze cu diferite personaje din povești: Pinocchio, Malvina, Alba ca zapada, Zîna cea bună, Clovnul colorat şi Vrăjitorul din Oz.  Un concert deosebit susținut de artistul El Radu și dansatori talentați, a creat o atmosferă de neuitat. Vizitatorii au putut de asemenea admira o expoziție unică de artă și procura lucrari confecționate de către copiii din centrele sociale “AO Filocalia”. Clopoțelul a sunat amintind tutoror despre apropierea anului școlar și despre micii școlari mai puțin norocoși care intâmpină dificultăți, iar 250 de lumânări aprinse in parc în forma clopoțelului școlar au simbolizat speranță, compasiune și generozitate.

Aducem sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit la organizarea evenimentului și au făcut donații. În special dorim să mulțumim Primăriei Municipiului Chişinău, care al 4-lea an consecutiv ne permite organizarea evenimentului în perimetrul capitalei, artistului El Radu și echipei sale, dansatorilor Slivian și Lenuta, și Iulia care ne-a vizitat din Transnistria, care toți au dansat pe ploaie cu o maiestrie deodsebită. www.dj.md care au asigurat echipamentul muzical si au moderat concertul, şi nu în ultimul rînd minunatei echipe de voluntari “AO Filocalia”, atît celor locali, cît şi celor internaţionali sub conducerea Marianei Cojan de la organizaţia ADVIT.

Vă amintim că mai puteți aduce donații monetare, rechizite, ghiozdane și alte ajutoare până pe data de 5 septembrie, la adresa noastră: Str. Sfatul Țării 27, oficiul 12, Chișinău “AO Filocalia”, tel. +373 22 234 274 HărțiGoogle