Print Friendly Get a PDF version of this webpage

La data de 06 iunie, echipa AO Filocalia a organizat evenimentul cu genericul,,Copilăria în lumea frumosului” la care au fost prezenți în jur de 80 copii din familiii social vulnerabile din s. Costești, Ialoveni, care s-au bucurat de activități interesante în grup, surprize neașteptate,jocuri și o zi superbă alături de voluntarii organizației. Copiii au fost împărți-ți în mai multe grupuri , fiecare găsind denumire echipei sale, astfel la sărbătoarea noastră au fost prezenți: Spartani, Fulgeri, Albinuțe, Spiriduși și . Copiii au elaborat împreună echibane și colaje cu tema ,, Frumosul va salva lumea’’, s-au costumat cu ajutorul diferitor materiale cum ar fi: ziare, pungi colarate, hîrtie colorată, material și au elaborat scenete extraordinare pe tema ,, Cum vrem sa fie lumea frumosului’’. Sigur că în această zi nu a lipsit o masă copioasă, dulciuri și fructe pentru copilași.

Copiii au rămas încântați de această zi a copiilor, lăsând  impresiile lor  în albumul nostru de notițe:

,,Fiecare treebuie să trăiască copilaria. Cea mai frumoasă zi pentru noi!’’ – a scris un copil, iar alt copilaș spune: ,,Cele mai frumoase clipe se petrec în copilărie! În sufletul curat al copilului se gasește o copilarie interesantă!!!’’

Pentru realizarea acestei zile într-un mod frumos, dulce și gustos, aducem mulțumiri mari D-nului Gheorghe Diaconu, D-nei Parascovia Bivol, D-nei Vera Jalba și familiei Borta din aceeași localitate, și nu în ultimul rînd devotaților noștri voluntari.