Print Friendly Get a PDF version of this webpage

Deja e toamnă în calendar!  Ziua de 1 septembrie a adus pentru fiecare copil în parte, emoții pozitive și momente noi. Cu prilejul începutului nouluian școlar, AO Filocalia felicită toți beneficiarii, elevii și studenții cu o nouă etapă din acest an. Fie ca acest prim sunet sa reprezinte pentru fiecare copil, tânăr, o nouă posibilitate de a lua inițiativă, de a-și da străduința, de a fi prietenos și de a fi responsabil. Dumnezeu să fie cu voi, și binecuvîntarea Sa, protecţia şi paza Sa să vă călăuzească zilnic.

Sfârsitul lunii august și începutul lunii septembrie a fost marcat de vizita noastră la familiile social vulnerabile din or. Sângera, cărorale-au fost împarțite rechizite școlare, produse alimentare și hăinuțe. Acum au și ei posibilitatea să meargă  la școală și să poată învăța alături de ceilalți copii.

Și ca și în anii precedenți, am avut o deosebită plăcere să mergem și la copilașii din s. Grozești, r. Nisporeni, unde am fost primiți cu ospitalitate, flori și zâmbete sincere, atât din partea beneficiarilor, cât și din partea primarului și asistenței sociale. Mulțumirile din partea lor au fost arătate și prin înmânarea unei diploma de gratitudine pentru AO Filocalia.

Felicitări tuturor elevilor și studenților și mari realizări în noul an de studii!