Print Friendly Get a PDF version of this webpage

La data de 03 iunie, AO Filocalia a desfăşurat evenimentul ,,Corabia prieteniei – bucuria copilăriei” la care au participat 90 copii de la Centrul ,,Sf.Filaret cel Milostiv ”, Centru de resurse din s.Coştesti, r. Ialoveni şi de la Centrul de resurse ,,Lucic solnţe” din s.Congaz, or. Comrat şi 20 de voluntari ai organizaţiei. Evenimentul s-a desfăşurat la Complexul Turistic Costeşti.
Ziua întreagă copiii au călătorit într-o lume maritimă, plină de mister şi bucurii, de noi prietenii, jocuri şi cadouri. A fost o zi frumoasă, inundată de copii cu feţe senine şi pline de zâmbete.
Copiii au dat dovadă că sunt cei mai energici şi activi. Au avut loc numeroase activităţi în echipă şi jocuri interesante la care ei au participat cu mare drag.Chiar dacă s-au ivit cîţiva nouraşi şi stropi de ploaie, nu ne-au impliedicat să facem o sărbatoare a copiilor care sa rămină in memoria acestora ca una frumoasă si memorabilă.
Sponsorul general al evenimentului a fost Compania de asigurări ,,Donaris – Vienna Insurance Group”, cărora le aducem sincere mulţumiri. AO Filocalia mulţumeşte şi persoanelor fizice: Calancea Corneliu. familiei Diaconu, D-nei Parascovia Bivol, familiei Borta, familiei Ciorbă şi nu în ultimul rind bravilor voluntari care s-au implicat activ şi au făcut pentru beneficiarii noştri o zi a copilăriei minunată.