Print Friendly Get a PDF version of this webpage

„Avem nevoie de fericirea tuturor pentru a putea fi fericiţi” (Andre Malraux)

Se apropie minunatele sărbători de iarnă şi vă îndemnăm să fim iarăși alături de cei mai trişti ca noi!

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, este timpul darurilor, al magiei şi al speranţelor împlinite. Este sărbătoarea inimii deschise: trebuie să batem la uşile celor aflaţi în nevoie şi să-i ajutăm să depășescă situația. Pentru a le încălzi și înveseli sufletele în perioada sărbătorilor,  AO ,,FILOCALIA” lansează a VI-a ediție a Campaniei ,,Fii solidar cu Moș Crăciun!”, care se va desfășura în perioada 20 noiembrie 2016 – 10 ianuarie 2017.

Campania “Fii solidar cu Moș Crăciun!” are drept scop sa aducă bucurie, de Crăciun, unor copii cărora rar cineva le asculta dorinţele, sprijinirea persoanelor cu nevoi materiale sau sociale speciale, prin implicarea copiilor în acțiuni de caritate, creșterea implicării individuale și promovarea voluntariatului ca formă de implicare civică. Prin acest eveniment dorim să sensibilizăm societatea, oamenii de bună credință. Să nu fim indiferenți față de anumite persoane, în special față de copiii care suferă din cauza lipsurilor, și le întindem o mână de ajutor.

În acest an dorim să dăruim un Crăciun mai fericit pentru 250 de copii, 25 de familii socialmente vulnerabile și 45 de persoane în etate din:

  • satul Costeşti, r. Ialoveni;
  • satul Coșnița, r. Dubăsari
  • satul Congaz, or. Comrat;
  • satul Hârbovăț, r. Călărași;
  • satul Grozești, r. Nisporeni;
  • r. Șoldănești;
  • or. Comrat.

Să fim generoşi! Alăturaţi-vă echipei noastre și transformaţi-vă în Moş Crăciun pentru un copil, pentru o persoană pe care, deși nu vă cunoaște, o veți face fericită! Orice donație este bine-venită. Puteți aduce donațiile direct la adresa noastră: strada Sfatul Țării 27, oficiul 12, Chișinău, Moldova, MD-2012, sau puteți face donații prin transfer bancar (A.O. Filocalia; Cod fiscal: 1011620003682, cont MD63MO2224ASV22971997100, BC Mobiasbanca – Groupe Societe Generale, MOBBMD22). De asemenea, puteți ajuta prin participarea la târgurile organizate în perioada 15-30 decembrie la Moldexpo, Atrium, Linella  și Bilbioteca Municipală “B. P. Hasdeu” , sau  prin răspândirea acestui mesaj.

Pentru mai multe informații legate de implementarea acestui proiect, poate fi contactat președintele Asociației AO ”Filocalia”, dna Larisa Ciobanu, la datele de contact indicate mai jos.