Print Friendly Get a PDF version of this webpage

În perioada 20 februarie – 31 martie 2017, A.O. „FILOCALIA” desfăşoară o Campanie de colectare a ajutoarelor materiale sub orice formă (produse alimentare nealterabile, produse igienice, haine, donaţii de orice fel, etc.) pentru persoanele în etate solitare şi cele cu dizabilităţi din mai multe localități ale țării, cu genericul ”AJUTORUL TĂU ȘTERGE O LACRIMĂ!”
Scopul campaniei este să ofere suport moral şi material persoanelor de vârsta a treia aflate în situaţii dificile, precum şi persoanelor cu dizabilităţi care întâmpină dificultăţi materiale.
În cadrul acestei Campanii ne propunem să oferim ajutor pentru cel puţin 150 de beneficiari, persoane în etate din:
s. Costești, r.Ialoveni, s. Coşniţa, r. Dubăsari s. Cotiujenii Mari, r. Şoldăneşti, s. Sălcuța, r.Căușeni, Azilul republican pentru invalizi şi pensionari, mun. Chișinău r. Căușeni

La fel de important este ca VOI să vă alăturați acestui proiect. Fie ca avem bunici, fie ca nu mai sunt lânga noi, există întotdeuna bunici care au nevoie de nepoâi, de noi.
Fiecare din NOI poate să șteargă o lacrimă, donând bunuri (haine, cărți, alimente neperisabile etc.) sau bani! Locaţia de colectare: str. Sfatul Țării 27, oficiul 12, Chişinău sau Biserica Sf.Nicolae, Costești,Ialoveni (sâmbăta, duminica).
Pentru mai multe informații: tel. 022 23 42 74, tel. Mob. +37369255542; +37360193662