Print Friendly Get a PDF version of this webpage

Toți copiii au dreptul la educație de calitate și la un trai decent, pentru prosperarea țării și buna funcționare a sistemului educațional. Pentru a nu exista diferențe dintre clasele sociale, pentru a nu „cântări” omul după felul în care e îmbrăcat, propunem să “distrugem zidurile” dintre copiii de aceeși vârstă, cu toții având drepturi egale, posibilități, însă, împărțiteDeaceea, cu ocazia începutului noului an școlar AO “Filocalia” lansează a VI-a ediție a Campaniei de asistență socială „Ajută clopoțelul să sune pentru fiecare copil” care se va desfășura între 07 august – 30 septembrie 2017. Scopul campaniei este de a facilita integrarea în sistemul școlar a copiilor din familii sărace și social-vulnerabile din Moldova (familii cu situație financiară dificilă, cu mulți copii, monoparentale) prin colectarea și distribuirea rechizitelor școlare, ghiozdanelor și ajutoarelor materiale.


Sperăm, cu ajutorul oamenilor de bună credință să ajutam mai mulți copii din s.Zgurița, Drochia; s.Cotiujenii Mari, Șoldănești și s.Costești, Ialoveni. Copiii-beneficiari au fost selectați cu ajutorul autorităților locale și al echipei AO ”Filocalia”, conform situației financiare precare din familie.
Orice donație este binevenită. Lucrurile pot fi aduse direct la adresa Asociației: strada Sfatul Țării 27, oficiul 12, Chișinău, Moldova, MD-2012. Sau se pot face donații prin transfer bancar ( A.O. FILOCALIA, cod fiscal 1011620003682, cont MD63MO2224ASV22971

997100, BC Mobiasbanca, Grupe Societe Generale, SA MOBBMD22).
La sfârșitul campaniei, „AO Filocalia” va publica rezultatele obținute și detalii despre alocarea donațiilor, garantând transparență totală și livrarea donațiilor la destinație.