Print Friendly Get a PDF version of this webpage

Au trecut 10 ani de la inaugurarea Centrului. Ca și atunci, 10 ani in urmă, intr-o zi de toamnă aurită, ne-am adunat în curtea bisericii pentru a sărbători această dată semnificativă pentru noi. Amintiri…Primii profesori, primii elevi, primele succese, primii voluntari… Iar astăzi – expoziția cu lucrari ale copiilor talentați și un concert minunat al corului ”Anastasios”, sub conducerea dnei preotese Veronica Grigoriță. Ne-am bucurat de prezența primarului, dna Natalia Petrea, a ctitorilor, a grupului folcloric ”Haiducii” și a unui grup de oaspeți din Olanda.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit cu suflet și inimă la palmaresul sărbătorii noastre: dlor Gheorghe și Elena Diaconu, dna Veronica Bivol; dl Ion Mereacre, care ne-a împodobit evenimentul cu o mare de flori; dna Parascovia Bivol și creștinilor bisericii Sf.Nicolae.
Și de acestă dată voluntarii Centrului, în frunte cu Mariana Bortă, s-au implicat cu totală dăruire în pregătirea și desfășurarea aniversării noastre, demonstrînd că sunt cu adevărat tineretul de aur a zilelor noastre.