Print Friendly Get a PDF version of this webpage

La data de 23 noiembrie a fost inițiat Campania caritabilă ”Fii solidar cu Moș Crăciun”. Sâmbătă, 24 noiembrie, am vizitat primii beneficiari din s. Drăgușeni, r. Strășeni. Acest lucru a fost posibil datorită ajutorului financiar acordat în avans de către concetățenii noștri din diaspora – parohia Sf. Nicolae din orașul Cascais, Portugalia. Mulțumiri mari Părintelui Petru Pruteanu pentru implicare activă. Din această donație am putut să bucurăm 10 persoane în etate și 42 de copilași di 12 familii nevoiașe.

Au fost binevenite și darurile trimise din Elveția. Mulțumim doamnei Elena Maxim, precum și prietenilor elvețieni: Jessica, Veronique, Françoise, Semira, Anna, care, deja a câta oară, au grijă să bucure copiii din familii defavorizare din Moldova în ajunul sărbătorilor de iarnă.
Suntem profund recunoscători și familiei Bălățel din Drăgușeni care mereu ne acordă asistență pe loc.
La 6 decembie am mai mers cu daruri la vechii noștri prieteni, care ne așteaptă în fiece an să le trecem pragul pentru că rar cine o mai face …. 15 bătrâni solitari din Coșnița, Dubăsari au zâmbit sincer și noi, cei din echipa Filocalia, am plâns cu ei, am râs cu ei, am împătrășit istorii și emoții.
Aceasta vizită a fost posibilă tot datorită parohiei Sf. Nicolae din orașul Cascais, Portugalia, păstoriți de către părintele Petru Pruteanu, căruia aducem mulțumiri cordiale. Mulțumim voluntarilor Daniela Midoni, Ana Mereacre și Sanda Moraru pentru munca depusă în realizarea acestei activități.

Stați cu ochii pe noi, continuăm călătoria noastră prin Moldova, mai evem de mers la multă lume cu daruri și avem nevoie de susținerea tuturor.

Doritorii de a se implica sunt rugați să ne telefoneze la 069255542 sau să aducă donații direct la sediul nostru în Chișinău, pe str. Sfatul Țării 27, oficiul 12 – FILOCALIA.