Highslide for Wordpress Plugin

Acasă

Lansarea campaniei caritabile „MUGURI DE SPERANȚĂ”Lansarea campaniei caritabile „MUGURI DE SPERANȚĂ”

Orice sfarșit de iarnă mai înseamna și un început de mult-așteptata primăvară. În acest debut de sezon al reînvierii naturii AO ”Filocalia” și-a propus să lanseze la 20 februarie campania caritabilă „MUGURI DE SPERANȚĂ”. Beneficiarii campaniei date sunt 60 de persoane în etate (bătrâni solitari, bătrâni țintuiți la pat și împovărați de lipsuri materiale); 35 de familii social vulnerabile și 350 de copii din: Chișinău Cărpineni, Hâncești Costești, Ialoveni Șoldănești Zgurița, Drochia Coșnița, Dubăsari Drăgușeni, Strășeni Congaz,… »

Primăvara în culori!Primăvara în culori!

La 8 februarie, Filocalia, ajutată de 2 voluntari, a mers la Școala internat din Cărpineni, unde fiecare copil cu două mâini și o inimă a creat felicitări ingenioase pentru bunici, prieteni, profesori. Tematica a fost reînvierea naturii, sosirea primăverii. După ce fiecare pici a făcut câte o felicitare, a venit rândul lucrării comune, pentru că lucrul în echipă contează! Nasturi, floricele din stofă, decupaje și amprente colorate au fost adunate toate armonios pe un singur desen, unde un copac falnic anunța revenirea anotimpului renașterii. Lucrarea numită de copii ”Primăvara în… »

Vine, vine, primăvara!Vine, vine, primăvara!

Timpul trece repede și dacă nu demult am admirat focuri de artificii de Revilion, acum deja suntem în luna februarie și suntem cu gândul la primăvară. Am decis să mergem împreună cu un grup de tineri voluntari activi și creativi de la Colegiul de Arte Plastice ” Al. Plămădeală” la copiii din Școala specială pentru copii hipoacuzici din Hârbovăț.  Am mers la ei pentru că ne sunt dragi și pentru că am vrut ca anume ei să fie primii cu care vom face lucrări manuale legate de primăvara mult-așteptată. A fost frumos, pentru că ei sunt frumoși la suflet, a fost colorat pentru că… »

Încheierea Campaniei ,,Fii Solidar cu Moș Crăciun!”, ediţia a VIII-aÎncheierea Campaniei ,,Fii Solidar cu Moș Crăciun!”, ediţia a VIII-a

Anul acesta am avut parte de o iarnă plină de zăpadă. Uneori ne-a fost greu să ajungem în localitățile unde ne-am propus, dar ”Filocalia” are o experiență de 10 ani și ea nu renunță, ci este mereu motivată să facă față provocărilor. Ca în fiece an, am avut parte de multă lume frumoasă la suflet care a decis ca AO Filocalia merită vot de încredere. Acești oameni s-au implicat cu noi în campania de iarnă și împreună am reușit să aducem sărbătoarea în casele celor care o duc mai greu. Anul nou și Crăciunul sunt sărbători ale inimii deschise și ale speranței. Ghidați… »

[→YD Recent Posts Widget]

Print Friendly Get a PDF version of this webpage

 

Ultimele Noutăţi